Midii Antipasto
Mussels Antipasto ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 124 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, morcov, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Salată antipasto de cuscus cu vinaigretă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Midii A la Mariniere (midii aburite), și Antipasto.
Instrucțiuni
Îndepărtați barba de pe midii și curățați cojile cu o perie. Aruncați midiile deschise, crăpate sau grele (sunt umplute cu nisip). Puneți deoparte midiile rămase.
Combinați apa și următoarele 7 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 până la 3 minute.
Adăugați midii; aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți 3 până la 4 minute sau până când cojile se deschid.
Îndepărtați și aruncați frunza de dafin și orice midii nedeschise.
Se ia de pe foc; se amestecă ceapa verde. Se amestecă uniform în boluri individuale de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.