Midii aburite în bulion de șofran
Midii aburit în bulion șofran ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 282 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi îmbuteliat, pastă de roșii, fire de șofran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza firele de șofran ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 88%. Încercați Midii aburite în bulion de vin șofran, Midii Aburite Într-Un Bulion De Șofran De Vin Alb, și Midii În Bulion De Șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 1 minut.
Adăugați usturoi; sotati 30 de secunde.
Adăugați șofran; saut 15 secunde. Se amestecă pasta de roșii, frișca și sucul de scoici; aduceți la fierbere. Gatiti timp de 1 minut, amestecand ocazional.
Adăugați midii în tigaie. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când midii se deschid; aruncați orice coajă nedeschisă.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este de la A La Z Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.