Midii Aburite Cu Șofran

Midii Aburite Cu Șofran
Șofran midii aburit este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 218 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de midii în coajă, pătrunjel cu frunze plate, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul, puteți urma acest fel principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 80%. Rețete similare includ Midii Aburite Cu Șofran, Midii Aburite Cu Șofran Și Roșii, și Midii aburite cu sos de lămâie-șofran.

Instrucțiuni

1
Saut ardei gras în ulei într-un 5-la 6-qt. tigaie la foc mediu-mare până începe să se rumenească, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul, șofranul și piperul și gătiți, amestecând, până când usturoiul se înmoaie, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3
Se toarnă 1 cană de apă, sucul de scoică și vinul. Acoperiți, aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți aproximativ 10 minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Întoarceți bulionul la fierbere și amestecați midii. Gatiti, acoperit, la foc mediu pana se deschid cojile, 8-10 minute; aruncați orice midii care nu se deschid. Se toarnă în boluri, se presară pătrunjel și se servește cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate62
Revista