Mic Dejun Sănătos Cu Fulgi De Ovăz Cu Căpșuni
Micul dejun sănătos cu fulgi de ovăz cu căpșuni este un fără gluten mâncare de dimineață. Această rețetă servește 2. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 215 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână lapte de migdale, iaurt fără lactate cu vanilie, ovăz de modă veche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Fursecuri sănătoase cu fulgi de ovăz: sunt ceea ce este la micul dejun, Prăjituri Sănătoase Cu Fulgi De Ovăz Pentru Micul Dejun, și Prăjituri sănătoase pentru micul dejun cu fulgi de ovăz cu Granola.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare căpșună în 4 până la 6 bucăți (depinde de cât de mare este fiecare căpșună).într-un castron, puneți laptele de migdale de cultură grecesc vanilat, ovăzul, căpșunile tăiate (rezervați 2 până la 3 bucăți pentru topping) și almond plus. Se amestecă bine, se acoperă și se dă la frigider timp de 12 ore.Când sunt servite, puneți căpșuni rezervate deasupra. Bucurați-vă de fulgi de ovăz răciți cu căpșuni.Dacă preferați un gust mai dulce și căpșunile nu sunt suficient de dulci, adăugați agave sau zahăr.