Mic Dejun Pizza
Pizza pentru micul dejun ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 637 calorii, 11g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,58 USD pe porție. Un amestec de aluat de pizza cumpărat din magazin, suc de lămâie, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 247 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mic Dejun Pizza, Mic Dejun Pizza, și Mic Dejun Pizza.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Folosind un sucitor, întindeți aluatul de pizza la o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Transferați aluatul de pizza pe foaia de copt căptușită și periați aluatul cu untul topit.
Se presară cu 2 linguri de scorțișoară-zahăr și se coace până se rumenesc, aproximativ 10 până la 15 minute. Răciți crusta de pizza pe un suport de sârmă.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați brânza, smântâna, sucul de lămâie și coaja.
Întindeți amestecul de brânză peste crusta răcită. Se acoperă cu fructe de pădure amestecate și se presară cu restul de scorțișoară-zahăr. Feliați ca o pizza și serviți.
Tăiați boabele de vanilie în jumătate, pe lungime. Folosind spatele unui cuțit, răzuiți de-a lungul interiorului bobului de vanilie pentru a colecta semințele. Răzuiți semințele de fasole de vanilie într-un castron mic.
Adăugați zahăr și scorțișoară și amestecați pentru a combina. Puneți deoparte într-un castron mic de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.