Mic Dejun Irlandez

Mic Dejun Irlandez
Micul dejun irlandez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 539 calorii, 23g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină, pâine cu sodă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tort de lămâie cu glazură de ceai pentru micul dejun irlandez, Mic dejun pâine cu sodă Irlandeză cu cireșe uscate și stafide aurii, și Până la fund Brownie Sundae irlandez plutește cu caramel irlandez ars + Fudge fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați feliile de slănină într-un singur strat într-o tigaie mare. Se prăjește la foc mediu până începe să se coloreze cu maro. Se prăjește pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți din tigaie, dar economisiți grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Topiți untul în tigaie. Crăpați ouăle în tigaie, având grijă să nu rupeți gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Așezați felii de roșii, ciuperci și pâine în tigaie. Se prăjesc ușor, amestecând ocazional ciupercile și roșiile. Păstrați totul separat. Întoarceți pâinea pentru a se rumeni pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, puneți jumătate din toate pe fiecare dintre cele 2 farfurii încălzite și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Bucătăriieuropeanirlandez
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista