Mic Dejun Irlandez

Micul dejun irlandez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 539 calorii, 23g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină, pâine cu sodă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tort de lămâie cu glazură de ceai pentru micul dejun irlandez, Mic dejun pâine cu sodă Irlandeză cu cireșe uscate și stafide aurii, și Până la fund Brownie Sundae irlandez plutește cu caramel irlandez ars + Fudge fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați feliile de slănină într-un singur strat într-o tigaie mare. Se prăjește la foc mediu până începe să se coloreze cu maro. Se prăjește pe ambele părți.
Scoateți din tigaie, dar economisiți grăsime.
Topiți untul în tigaie. Crăpați ouăle în tigaie, având grijă să nu rupeți gălbenușurile.
Așezați felii de roșii, ciuperci și pâine în tigaie. Se prăjesc ușor, amestecând ocazional ciupercile și roșiile. Păstrați totul separat. Întoarceți pâinea pentru a se rumeni pe ambele părți.
Când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, puneți jumătate din toate pe fiecare dintre cele 2 farfurii încălzite și serviți imediat.