Mic Dejun Granola
Micul dejun Granola ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 16 și costă $1.55 pe portie. O porție conține 335 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, miere, iaurt și fructe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cookie-Uri Pentru Micul Dejun Granola, Mic Dejun Gustos Granola, și Cherry & Granola Mic Dejun Parfait.
Instrucțiuni
Răspândiți ovăzul laminat pe un 15-in. x 10-in. tigaie de copt.
Se coace la 350 la 5 minute. Se amestecă; se coace cu 5 minute mai mult sau până se prăjește. Între timp, combinați mierea și uleiul într-o cratiță mică. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 2-3 minute sau pana se incalzeste.
Se ia de pe foc; se amestecă extractul.
Scoateți ovăzul din cuptor; aruncați cu nuci, tărâțe și nucă de cocos.
Se toarnă amestecul de miere fierbinte peste amestecul de ovăz; aruncați bine. Reveniți la cuptor și coaceți 20-25 de minute, amestecând la fiecare 6 minute.
Scoateți din cuptor. Se amestecă stafidele și curmalele. Mișto. A se păstra într-un recipient etanș.
Serviți cu iaurt și fructe proaspete la alegere, dacă doriți.