Mezeluri si ciorba de porumb de la Hatfield
Cârnați și porumb Chowder de la Hatfield, ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 150 calorii. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 42 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați porumb, praz, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sage cârnați de porumb umplutură de pâine de la Hatfield, Supă de porumb și cârnați, și Pudră De Porumb Cu Cârnați.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală de 4 litri.
Adăugați prazul (numai fâșii din părțile albe și verde pal) și țelina și gătiți la foc mediu, amestecând frecvent, 5 până la 7 minute.
Adăugați cartofi și bulion; acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt aproape fragede, aproximativ 10 minute. Amestecați porumbul, laptele, smântâna, sarea și piperul și nucșoara și gătiți până când cartofii sunt foarte fragede, încă aproximativ 10 minute.
Între timp, cârnați măcinați maro într-o tigaie mare.
Îndepărtați cârnații și grăsimea din oală și rezervați până mai târziu. Amestecați cârnații în supă chiar înainte de servire.