Mexican Pinata Buzunare
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Buzunarele Pinata mexicane ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 57 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți fasole, crustă de plăcintă la frigider, salsa de borcan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Distrus Mexican Pizza Buzunare, Tort De Pinata, și Cookie-Uri Pinata De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Într-un bol mediu de amestecare combinați fasolea neagră, roșiile tăiate cubulețe, condimentele taco și 1/2 cană de jack de piper mărunțit.
Se amestecă la combinat și se lasă deoparte.
Într-un castron mic bate împreună oul și apa și se lasă deoparte.
Așezați cele 4 runde de aluat de plăcintă pe o suprafață de lucru înmuiată. Folosind un tăietor rotund de 3 inci tăiați 32 de cercuri de aluat.
Așezați aproximativ o linguriță de amestec de fasole neagră în centrul a 1/2 din cercurile de aluat.
Așezați 1 cerc de aluat deasupra amestecului de fasole și apăsați ușor cu degetul pentru a-l sigila pe bucata de aluat de jos. Strângeți marginile cu o furculiță. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Așezați toate cele 16 buzunare pinata formate pe două foi de copt.
Ungeți blaturile cu spălare de ou și presărați fiecare cu brânză rămasă.
Coaceți timp de 15 minute.
Se servește fierbinte cu un bol de salsa pentru scufundare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_inclusiv din Pinot Noir. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.