Mexican Pimiento Brânză Dip

Mexican pimiento brânză Dip ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Un amestec de amestec de condimente taco, cremă de brânză, coajă de var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pimiento Mac și brânză, Pimiento Mac și brânză, și Pimiento Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 9-inch placă plăcintă de sticlă cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați maioneza, crema de brânză, ardeii iute, amestecul de condimente taco, pimientos și coaja de tei până se amestecă bine.
Răspândiți în plăcuța de plăcintă.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până la bule. Faceți-l proaspăt cu toppingurile dorite.
Se servește cu chipsuri și legume.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.