Mexican-creveți la grătar cu sos dulce afumat

Creveții la grătar Mexican cu sos dulce afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 410 calorii, 47G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos adobo, căței de usturoi, zahăr brun ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Creveți afumați la grătar cu sos Marie Rose, Quesadillas Picante de creveți la grătar cu sos de cremă de Avocado afumat, și Coaste de vită la grătar cu sos de grătar dulce-afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse; devein, dacă doriți. Filetați 4 creveți pe fiecare frigăruie. Pune deoparte.
Gatiti zaharul brun intr-o cratita mica si grea la foc mic pana se topeste.
Adăugați usturoiul și următoarele 6 ingrediente. Gatiti 5 minute sau pana cand pasta de tamarind se topeste.
Ungeți creveții cu ulei de măsline. Grătar, fără capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
timp de 4 până la 6 minute sau până când creveții devin roz, întorcându-se o dată și ungând cu glazură de tamarind.
Se servește cu sos dulce afumat.
Notă: tamarindul este un fruct care crește copaci. Păstăile sale lungi conțin o pulpă dulce-acrișoară din care se face o pastă. Căutați pastă de tamarind în secțiunea mexicană sau asiatică a magazinului dvs. alimentar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.