Mexi-Orez De Pui

Mexi-Orez De Pui
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Mexi-orezul de pui ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 229 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de pui, orez îmbogățit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Brânză Uimitoare Mexi-Orez, Carne de vită și orez Mexi de la Kittencal, și Tocană De Pui Mexi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, se sotează orezul în unt la foc mediu 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Acoperiți și reduceți căldura la foc mic. Gatiti orezul 18-20 de minute. Pufați cu o furculiță și adăugați cilantro, pimiento și scallions. Se amestecă pentru a combina ingredientele și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateUșor
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista