Merluciul cu ciuperci sălbatice este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 333 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână file de cod pacific, pătrunjel cu frunze plate, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Merluciu Cu Ciuperci Sălbatice, Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, și Ciuperci sălbatice în Papillote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Se amestecă împreună ulei, 1/2 linguriță coajă, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron, apoi se aruncă cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Prăjiți peștele pe raftul unei tigaie pentru pui de carne la 3 până la 4 inci de la căldură până când este gătit, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
În timp ce peștele se fierbe, încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare, până când spuma dispare, apoi sotati usturoiul 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ciuperci, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și saut până când ciupercile lichide degajă s-a evaporat, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Adăugați bulion, răzuind orice bucăți maro, apoi adăugați pătrunjel, restul de 1/2 linguriță coajă și restul de 2 linguri unt, tigaie învârtită până când untul este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și sarea și piperul după gust. Puneți ciupercile peste merluciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Merluciu
8
Date Nutriționale
9
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.