Merișor-portocaliu G Bucolteau cu umplutură de cremă de brânză
Merișor-portocaliu G Bucolteau cu umplutură de cremă de brânză ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 343 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de praf de copt, cremă de brânză cu 3 grăsimi mai puțin, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Macarons de nucă de portocale cu cremă de brânză condimentată și umplutură de afine {Guest Post by Baking A Moment}, G 0teau la CR 0: o patiserie franțuzească de brioșă cu umplutură de cremă de lămâie, și Umplutură De Prăjituri Cu Brânză Cremă De Afine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin sare) într-un castron, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Puneți zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați coaja; bate pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
6
Adăugați ou și albuș de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ouă
7
Combinați zeama și ricotta, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Brânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Adăugați amestecul de făină și amestecul de zară alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Îndoiți în afine. Puneți aluatul într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Afine
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
9
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
10
Pentru a pregăti umplutura, puneți 1 cană de zahăr pudră și cremă de brânză într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
11
Adăugați 2 lingurițe de suc de portocale și bateți pentru a combina. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
12
Pentru a pregăti glazura, combinați 1 cană de zahăr pudră și 1 1/2 linguri de suc de portocale, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Portocale
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
13
Împărțiți tortul răcit pe jumătate orizontal folosind un cuțit zimțat; așezați stratul inferior, tăiat cu fața în sus, pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
14
Întindeți umplutura peste stratul de tort. Se acoperă cu stratul de tort rămas, tăiat cu fața în jos.