Meringuri Duble De Vanilie
Meringues dublu de vanilie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 60 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 14 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, albușuri de ou, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 6%. Încercați Meringuri Duble De Vanilie, Rubarbă-Bezea De Vanilie, și Bezea cu vârf de nucă de cocos infuzată cu fasole de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 22
Acoperiți 2 foi mari de copt cu hârtie pergament și fixați hârtia cu bandă de mascare.
Răzuiește semințele din fasolea de vanilie. Rezervați fasolea de vanilie pentru o altă utilizare.
Așezați albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi. Creșteți viteza la mare și adăugați treptat zahăr granulat și apoi zahăr pudră, câte 1 lingură pe rând, bătând până se formează vârfuri rigide.
Adăugați semințe de vanilie și extrageți; bateți doar până se amestecă.
Puneți aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare de stea. Pipe 60 movile pe foi de copt pregătite.
Coaceți la 225 timp de 1 1/2 ore. Opriți cuptorul; bezea rece în cuptor închis 1 1/2 ore sau până la uscare. Îndepărtați cu grijă bezelele de pe hârtie.