Mere înmuiate în Caramel OREO
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați merele înmuiate în Caramel OREO. Această rețetă face 20 de porții cu 113 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, ciocolată de brutar, caramele și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mere înmuiate în Caramel-cidru, Ciocolată, Caramel Și Pecan Muiată Mere, și Căpșuni Cu Trufe Oreo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați merele, apoi uscați complet. (Notă: pentru ca sosul de caramel să se lipească de mere, merele trebuie să fie bine răcite înainte de spălare, uscare și scufundare în sosul de caramel.)
Introduceți băț pop din lemn în capătul tulpinii fiecărui măr. Gatiti caramelele si apa in cratita la foc mediu-mic pana cand caramelele se topesc complet, amestecand frecvent.
Înmuiați merele, câte 1, în caramel, apoi lingurați suficient din caramelul rămas peste măr până când sunt acoperite.
Rulați în fursecuri tocate, apăsând ușor fursecurile în caramel pentru a le asigura.
Așezați pe foaie de copt acoperită cu hârtie cerată; lasa sa stea 25 min. sau până când caramelul este ferm.
Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe ambalaj; amestecați colorantul alimentar. Se răcește 15 min.
Stropiți peste mere; lasa sa stea 10 min. sau până la firmă.
Se servește imediat sau se dă la frigider până când este gata de servit.
Scoateți merele din frigider 15 min. înainte de servire. (Notă: merele Caramel pot fi refrigerate cu până la 2 zile înainte de servire.)
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile Oreo din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.