Pâine Rapidă Cu Rom Cu Unt Fierbinte
Pâinea rapidă cu rom fierbinte cu unt ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 163 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, înlocuitor de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Rețete similare sunt Cereale Calde Rapide Fără Cereale (Fără Gluten, Paleo, Whole30 + Vegan), Budincă De Pâine Cu Rom Cu Unt Fierbinte, și Pâine Mașină Fierbinte Cu Unt Rom Pâine.
Instrucțiuni
Înveliți ușor o tigaie de pâine de 8 x 4 inci cu spray de gătit; praf cu 1 1/2 lingurițe făină universală. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor 1 cană făină universală și făină integrală de grâu în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, sarea și nucșoara; amestecați cu un bici pentru a combina.
Combinați zahărul și 1/4 cană de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 3 minute).
Adăugați înlocuitor de ou; bateți până se combină. Bateți în banane, rom și vanilie.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de banane; bateți la viteză mică doar până când sunt combinate. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită cu o spatulă; partea superioară netedă.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute; scoateți ușor din cuptor și stropiți blatul cu 1 lingură de unt topit.
Coaceți încă 10 minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie cu 5 minute înainte de a ieși pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.