Paste cu ciuperci sălbatice, anghinare și parmezan
Pastele cu ciuperci sălbatice, anghinare și parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 491 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți anghinare, piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Paste cu papion cu anghinare și ciuperci, Mămăligă parmezană cu ciuperci sălbatice de cimbru de lămâie, și Roșii galbene umplute cu ciuperci sălbatice la grătar și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Separați ciupercile în bucăți de mărimea mușcăturii cu degetele. (Nu tăiați.) Retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2
Umpleți un castron mare parțial cu apă și amestecați sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Îndepărtați frunzele exterioare inferioare și dure de anghinare. Separați ușor frunzele pentru a ajunge la centru, tăiați în jurul ciulinului fuzzy (sufocați) și îndepărtați cu o lingură. Tăiați țepii de pe frunzele exterioare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
4
Se taie în sferturi, și locul în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați ceapa și gătiți 5 minute; adăugați usturoi și gătiți încă 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Scurgeți anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
8
Adăugați ciuperci și anghinare în tigaie și creșteți focul la mediu-înalt. Gatiti aproximativ 10 minute sau pana cand anghinarea este frageda. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Puneți pastele fierte într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
10
Adăugați amestec de ciuperci și smântână; gatiti pana se incalzeste bine si usor ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate