Mere Umplute Cu Migdale La Cuptor
Merele umplute cu migdale la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 370 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de lămâie, mere fuji și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mere coapte umplute cu migdale cu sos de Caramel-mere, Mere Coapte Cu Unt De Migdale, și Mere umplute și coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un castron mediu, amestecați migdalele cu firimiturile amaretti, coacăzele, zahărul brun, scorțișoara și coaja de lămâie.
Adăugați untul și amestecați cu degetele până când umplutura seamănă cu masa grosieră.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați o felie groasă de 1/4 inch din partea de sus și de jos a fiecărui măr. Lucrând de la capătul tulpinii și folosind un baller de pepene galben, corer de mere sau cuțit ascuțit, îndepărtați miezul interior și semințele până la 1/2 inch de jos. Folosind un cuțit de tăiere sau canalizare, marcați pielea mărului pe lungime la intervale de 1 1/2 inch. Aranjați merele astfel încât să nu se atingă într-un vas de copt pătrat de 8 inci și lingurați umplutura în ele, îngrămădind orice umplutură rămasă deasupra.
Se toarnă sucul de mere și romul în jurul merelor.
Coaceți merele timp de 20 de minute. Acoperiți ușor cu folie și coaceți timp de 45 până la 50 de minute mai mult sau până când merele sunt foarte moi.
Transferați merele pe farfurii cu o spatulă. Puneți sucurile de tigaie deasupra și serviți.