Mere prăjite și varză de Bruxelles
Mere prăjite și varză de Bruxelles este o garnitură fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Pentru 1,2 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 142 de calorii . Această rețetă servește 6. 209 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați coaja de lămâie, suc de lămâie, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor spectaculos de 98% , acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ varză de Bruxelles prăjită cu ceapă roșie și pancetta , cartofi prăjiți și varză de Bruxelles și varză de Bruxelles prăjită cu pancettan și nuci pecan .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Aranjați varza de Bruxelles congelată într-un singur strat pe o tavă de copt cu margine; presara bucatele de mere si ceapa uniform in jurul foii de copt.
Stropiți mugurii, merele și ceapa cu ulei de măsline; se presară cu sare, piper negru și praf de usturoi. Aruncați ușor amestecul pentru a acoperi.
Se prăjește în cuptorul preîncălzit până când mugurii sunt fierbinți și parfumați, aproximativ 20 de minute.
Stropiți cu coaja de lămâie și stoarceți sucul de la lămâie cu coajă peste muguri pentru a servi.