Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați merele cu miere cu înghețată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 86 cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, scorțișoară, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fulgi De Ovăz Vanillan Cu Mere Cu Miere, Terci De Vanilie Cu Mere Cu Miere, și Pâine prăjită franceză cu crustă de zahăr cu mere cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă miere, suc de lămâie, vanilie, scorțișoară, 2 linguri. unt și 1/4 cană de apă într-o tigaie medie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă merele. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând des, până când merele sunt fragede și lichidul începe să se îngroașe, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Scorțișoară
Vanilie
Măr
Unt
Miere
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 1 lingură. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Împărțiți înghețata în 6 boluri. Se acoperă cu amestec de mere și se servește imediat.