Mere coapte cu nuci confiate

Mere coapte cu nuci confiate
Merele coapte cu nuci confiate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 242 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, bucăți de nucă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Varza de Bruxelles Mile End cu nuci confiate și mere, Mere braconate cu cidru cu nuci confiate, cremă de rom și sirop de cidru, și Brie la cuptor cu compot de mure și nuci confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Ungeți o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Înjumătățiți merele pe lungime și îndepărtați miezul cu un tăietor cu bile de pepene galben sau cu un cuțit. Topiți untul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc moderat și presărați cu 1/2 lingură de zahăr. Aranjați jumătățile de mere, tăiați părțile în jos, pe zahăr și gătiți, netulburat, până când zahărul începe să se caramelizeze, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
Pepene GalbenPepene Galben
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuțitCuțit
3
Transferați tigaia în cuptor și coaceți merele până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
În timp ce merele se coc, gătiți restul de 1/4 cană de zahăr cu sare într - o tigaie grea uscată de 7 până la 8 inci, la foc moderat, netulburată, până când zahărul începe să se topească, aproximativ 2 minute. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul este topit într-un caramel auriu adânc, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
MărMăr
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați nuci, amestecând pentru a acoperi, apoi turnați pe foaia de copt și răciți 10 minute. Rupeți nucile în bucăți mici, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se amestecă iaurtul și 2 lingurițe de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
MiereMiere
8
Serviți merele, tăiați părțile în sus, acoperite cu iaurt și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
IaurtIaurt
NuciNuci
9
Stropiți cu miere suplimentară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista