Mere Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați merele coapte. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 307 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de nuci pecan, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Mere Coapte, Șuncă și mere coapte, și Mere Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un castron mare, amestecați cireșe, zahăr, nuci pecan, scorțișoară și nucșoară. Pune deoparte.
Cu un scooper de pepene galben, mere de miez pentru a goli mijlocul. Nu merge până la capăt. Umpleți fiecare miez de mere cu amestec de cireșe uscate.
Turnați cidru de mere în caserolă și așezați merele cu partea dreaptă în sus.
Puneți un pat de unt pe gaura de mere umplută cu amestec.
Stropiți siropul de arțar deasupra tuturor merelor.
Coaceți timp de 50 de minute.