Mere Coapte
Merele coapte durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 263 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Simply Recipes necesită apă, zahăr brun, coacăze și unt. 6229 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mere coapte, Mere Coapte, și Mere Coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F (190 buc. c).
Tăiați găuri în mere pentru umplutură: clătiți și uscați merele. Folosind un cuțit ascuțit sau un miez de mere, tăiați miezurile,lăsând intact 1/2 inch de jos al merelor.
Dacă folosiți un cuțit de tăiat, mai întâi tăiați zona tulpinii și apoi folosiți o lingură mică de metal pentru a scoate semințele.
Tăiați găurile astfel încât să aibă o lățime de un centimetru.
Lucruri cu zahăr brun, scorțișoară și extra, punct cu unt:
Așezați zahărul brun, scorțișoara, coacăzele sau stafidele tocate și pecanele tocate (dacă se utilizează) într-un castron mic și amestecați pentru a combina.
Puneți merele într-un vas de copt și umpleți fiecare măr cu amestecul de umplutură de zahăr.
Așezați un punct de unt (un sfert din lingura solicitată în lista de ingrediente) deasupra zahărului.
Se toarnă apa clocotită în fundul vasului de copt.
Se coace la 375 buc.F (190 buc. C) timp de 30 până la 45 de minute, până când merele sunt fierte și fragede, dar nu prea fierte și moale.
Când ați terminat, scoateți merele din cuptor și ungeți-le cu sucurile din tigaie.
Grozav cu o parte de înghețată de vanilie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru mărul copt. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.