Mere Coapte

Mere Coapte
Merele coapte durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 263 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Simply Recipes necesită apă, zahăr brun, coacăze și unt. 6229 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mere coapte, Mere Coapte, și Mere Coapte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F (190 buc. c).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați găuri în mere pentru umplutură: clătiți și uscați merele. Folosind un cuțit ascuțit sau un miez de mere, tăiați miezurile,lăsând intact 1/2 inch de jos al merelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Apple CorerApple Corer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Dacă folosiți un cuțit de tăiat, mai întâi tăiați zona tulpinii și apoi folosiți o lingură mică de metal pentru a scoate semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Tăiați găurile astfel încât să aibă o lățime de un centimetru.
5
Lucruri cu zahăr brun, scorțișoară și extra, punct cu unt: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
6
Așezați zahărul brun, scorțișoara, coacăzele sau stafidele tocate și pecanele tocate (dacă se utilizează) într-un castron mic și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
CoacăzeCoacăze
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Puneți merele într-un vas de copt și umpleți fiecare măr cu amestecul de umplutură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Așezați un punct de unt (un sfert din lingura solicitată în lista de ingrediente) deasupra zahărului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
9
Coace: 
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Se toarnă apa clocotită în fundul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
11
Se coace la 375 buc.F (190 buc. C) timp de 30 până la 45 de minute, până când merele sunt fierte și fragede, dar nu prea fierte și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Când ați terminat, scoateți merele din cuptor și ungeți-le cu sucurile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Grozav cu o parte de înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru mărul copt. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista