Mere Caramel Cu Ciocolată Dublă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați merele Caramel cu ciocolată dublă. Această rețetă servește 5 și costă 2,59 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 742 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână apă, ciocolată dulce-amăruie, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciocolată Caramel Mere, Ciocolată Caramel Mere, și Ciocolată-Pecan Caramel Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați 5 mere (preferăm soiurile Granny Smith și Fuji, 6 până la 8 oz. fiecare). Introduceți o ambarcațiune sau un băț de gheață pe jumătate în capătul tulpinii fiecărui măr. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament simplă sau hârtie de ceară care a fost acoperită generos cu unt.
Într-un castron așezat peste o tigaie cu apă clocotită, combinați 14 uncii (aproximativ 50 de bucăți) caramele moi neambalate (cum ar fi Kraft) și 2 linguri de apă. Se amestecă frecvent până se topește și se omogenizează.
Ținând bățul, înmuiați fiecare măr pe rând în caramel aproximativ trei sferturi din drum. Rotiți pentru a acoperi uniform.
Țineți tulpina cu fața în sus și folosiți un cuțit pentru a răzui excesul de caramel de pe fundul mărului înapoi în castron.
Așezați merele pe hârtia pergament sau pe hârtia cerată cu unt și dați-le la frigider până când caramelul este ferm, aproximativ 5 minute.
Întoarceți tigaia cu apă la fierbere; se ia de pe foc.
Așezați 5 uncii de ciocolată dulce-amăruie într-un alt castron și puneți-o peste tigaie. Se amestecă frecvent până când ciocolata este topită și netedă.
Înmuiați o parte a fiecărui măr în ciocolata dulce-amăruie, întorcându-vă pentru a acoperi uniform. Țineți tulpina cu fața în sus și folosiți un cuțit pentru a răzui excesul de ciocolată de pe fundul mărului și înapoi în castron.
Așezați fiecare măr acoperit pe hârtia pergament sau pe hârtia cerată cu unt și dați-l la frigider până când ciocolata este ușor setată, aproximativ 10 minute.
Întoarceți tigaia cu apă la fierbere; se ia de pe foc.
Așezați 5 uncii de ciocolată cu lapte într-un alt castron și puneți-o peste tigaie. Se amestecă frecvent până când ciocolata este topită și netedă.
Înmuiați cealaltă parte a fiecărui măr în ciocolată cu lapte, întorcându-vă pentru a acoperi uniform. Țineți tulpina cu fața în sus și folosiți un cuțit pentru a răzui excesul de ciocolată de pe fundul mărului și înapoi în castron.
Așezați fiecare măr acoperit pe hârtia pergament sau pe hârtia cerată cu unt și dați-l la frigider până când ciocolata este ușor setată, aproximativ 10 minute.
Dacă doriți, Așezați 1 cană de migdale prăjite tocate (opțional; ne place felul în care arată acestea fără nuci) pe o farfurie.
Rulați treimea inferioară a fiecărui măr în migdale pentru a acoperi. Dați la frigider până când ciocolata este fermă, aproximativ 15 minute.