Melitzanosalata Agioritiki (Salată De Vinete Ateniene)
Melitzanosalatan Agioritiki (salată de vinete ateniene) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 159 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Melitzanosalata-Dip De Vinete Grecești, Răspândire De Vinete La Grătar Grecesc (Melitzanosalata), și Câine Atenian.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Pătrundeți vinetele de câteva ori cu vârful unui cuțit sau furculiță. Gatiti vinetele pe gratar preincalzit, rotind des, pana cand pielea este carbonizata si vinetele sunt fragede, aproximativ 15 minute. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se descurca.
Scoateți pielea din vinete și tăiați pulpa.
Așezați într-un bol de amestecare și adăugați roșii, ceapă, pătrunjel, ulei de măsline, oțet și brânză feta; se amestecă bine. Se dă la frigider timp de o oră și se condimentează după gust cu sare înainte de servire.