Melasă - tort de turtă dulce cu cremă de Mascarpone
Această rețetă servește 9 și costă 95 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 680 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, coajă de lămâie, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Melasă - tort de turtă dulce cu cremă de Mascarpone, Pătrățele de turtă dulce cu cremă de miere-Mascarpone, și Turtă dulce de modă veche cu frișcă de melasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți tortul: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pulverizați o tigaie pătrată de 9 inci cu spray de gătit pentru legume. Într-un castron mare, combinați făina cu ghimbirul măcinat, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mediu, bateți uleiul de canola cu zahărul brun, melasa, mierea, ouăle și coaja de lămâie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Praf De Ghimbir
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Ulei De Canola
Coaja De Lămâie
Scorțișoară
Melasă
Făină Pentru Toate Scopurile
Miere
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
Bol
3
Bateți ingredientele umede în ingredientele uscate până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți în apa clocotită. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de aproximativ 1 oră și 10 minute, până când un tester de tort introdus în centrul tortului iese curat. Puneți tigaia pe un raft și lăsați tortul să se răcească complet, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bateti
Tigaie
5
Între timp, Faceți confitul portocaliu: într-o cratiță medie, combinați fâșiile de coajă de portocală cu apa și zahărul. Aduceți la fierbere și gătiți la foc mare până când siropul și coaja de portocală este moale, aproximativ 30 de minute. Folosind o lingură cu fante, transferați confitul portocaliu pe o farfurie; aruncați siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Portocaliu
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie Cu Sos
6
Faceți crema de Mascarpone: într-un castron mare, folosind un mixer electric la viteză medie, bateți mascarpone cu smântâna, coaja de portocală, zahărul cofetarilor și sarea până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Coaja De Portocala
Mascarpone
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Tăiați tortul de melasă-turtă dulce în pătrate și transferați-l în farfurii. Puneți deasupra crema de mascarpone, garnisiți cu confit portocaliu și serviți.