Melasă Friptură Flanc La Grătar

Melasă Friptură Flanc La Grătar
Melasă friptură flanc la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 310 calorii, 33g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul de soia, friptura de flanc, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de flanc melasă la grătar cu salsa de pepene verde, Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă, și Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-Cilantro și morcovi și păstârnac la grătar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți împreună melasa, oțetul, muștarul, sosul de soia, uleiul de măsline, usturoiul și rozmarinul într-o cană de măsurare de 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă marinata într-o pungă de ziptop de 1 galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Adăugați friptura de flanc și întoarceți-o pentru a acoperi cu marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
5
Se pune la frigider timp de 4 ore (sau cel puțin 1 oră dacă timpul este limitat).
6
Scoateți friptura din frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de grătar pentru a îndepărta frigul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
7
Încălziți o tigaie de grătar din fontă sau un grătar de gaz în aer liber la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți friptura din marinată lăsând excesul să se scurgă. Condimentează bine friptura cu sare și piper. Friptura la grătar pe fiecare parte timp de 5 până la 6 minute, în total 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia bobul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Câștigătorul medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista