Melasă-Curcan Glazurat

Melasă-Curcan Glazurat
Melasă-glazurate Turcia ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție conține 940 calorii, 123G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână unt, mere, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Rețete similare includ Melasă-Curcan Glazurat, Piept de curcan glazurat cu melasă și dovleac de ghindă, și Piper Negru-Melasă De Rodie Curcan Glazurat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați măruntaiele și gâtul și clătiți curcanul cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
3
Scurgeți bine cavitatea; se usucă. Se amestecă melasa, următoarele 5 ingrediente și 1 lingură de sare kosher într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
MelasăMelasă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de curcan de la sân și tobe fără a detașa complet pielea; frecați 1/4 cană glazură de melasă sub piele. Înlocuiți pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
MelasăMelasă
Toată TurciaToată Turcia
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Presărați sare kosher și piper negru peste întreaga pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6
Așezați șalotă și mere în cavitatea curcanului. Legați capetele picioarelor împreună cu șnurul de bucătărie; puneți vârfurile aripilor sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MărMăr
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
7
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un suport de prăjire într-o tigaie mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Prăjiți 1 oră și 30 de minute; periați cu amestec de melasă rezervat și adăugați bulion în tigaie. Prăjiți, periați cu glazură la fiecare 30 de minute, 1 oră 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
BulionBulion
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
9
(Scut cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea în exces, dacă este necesar.)
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Lăsați să stea cu 30 de minute înainte de sculptură, rezervând picături de tigaie pentru sos cu țepi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate54
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista