Melasă-Curcan Glazurat
Melasă-glazurate Turcia ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție conține 940 calorii, 123G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână unt, mere, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Rețete similare includ Melasă-Curcan Glazurat, Piept de curcan glazurat cu melasă și dovleac de ghindă, și Piper Negru-Melasă De Rodie Curcan Glazurat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați măruntaiele și gâtul și clătiți curcanul cu apă rece.
Scurgeți bine cavitatea; se usucă. Se amestecă melasa, următoarele 5 ingrediente și 1 lingură de sare kosher într-un castron mic.
Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de curcan de la sân și tobe fără a detașa complet pielea; frecați 1/4 cană glazură de melasă sub piele. Înlocuiți pielea.
Presărați sare kosher și piper negru peste întreaga pasăre.
Așezați șalotă și mere în cavitatea curcanului. Legați capetele picioarelor împreună cu șnurul de bucătărie; puneți vârfurile aripilor sub.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un suport de prăjire într-o tigaie mare și grea.
Prăjiți 1 oră și 30 de minute; periați cu amestec de melasă rezervat și adăugați bulion în tigaie. Prăjiți, periați cu glazură la fiecare 30 de minute, 1 oră 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 16
(Scut cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea în exces, dacă este necesar.)
Lăsați să stea cu 30 de minute înainte de sculptură, rezervând picături de tigaie pentru sos cu țepi.