Melasă-glazurate Turcia ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție conține 940 calorii, 123G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână unt, mere, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Rețete similare includ Melasă-Curcan Glazurat, Piept de curcan glazurat cu melasă și dovleac de ghindă, și Piper Negru-Melasă De Rodie Curcan Glazurat.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Îndepărtați măruntaiele și gâtul și clătiți curcanul cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Apă
3
Scurgeți bine cavitatea; se usucă. Se amestecă melasa, următoarele 5 ingrediente și 1 lingură de sare kosher într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Melasă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de curcan de la sân și tobe fără a detașa complet pielea; frecați 1/4 cană glazură de melasă sub piele. Înlocuiți pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Melasă
Toată Turcia
Dressing Japonez De Susan Preparat
Condimente Uscate Freca
5
Presărați sare kosher și piper negru peste întreaga pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
6
Așezați șalotă și mere în cavitatea curcanului. Legați capetele picioarelor împreună cu șnurul de bucătărie; puneți vârfurile aripilor sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Măr
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
7
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un suport de prăjire într-o tigaie mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
8
Prăjiți 1 oră și 30 de minute; periați cu amestec de melasă rezervat și adăugați bulion în tigaie. Prăjiți, periați cu glazură la fiecare 30 de minute, 1 oră 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Bulion
Dressing Japonez De Susan Preparat
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
9
(Scut cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea în exces, dacă este necesar.)
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
10
Lăsați să stea cu 30 de minute înainte de sculptură, rezervând picături de tigaie pentru sos cu țepi.