Medley italian de nuci
Italian Nut Medley necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 62 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap are 303 calorii , 8 g de proteine și 27 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. Funcționează bine ca garnitură mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați unt, amestec de sos pentru salată, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 45% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Smoothie cu amestec de fructe cu ceai verde , Ridiche prăjită și amestec de morcovi și Batoane de ciocolată cu nuci crud-vegane .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topește untul la foc mediu.
Adăugați nuci; gatiti si amestecati constant timp de 2 minute. Se amestecă sosul de soia.
Stropiți cu amestec de dressing pentru salată; se amestecă pentru a acoperi.
Se transferă imediat într-o tavă unsă cu unt și se întinde într-un singur strat. Rece. Depozitați într-un recipient etanș.