Medley de legume cu ierburi

Medley de legume cu ierburi
Medley de legume cu ierburi necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 121 de calorii, 6 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 10 și costă 70 de cenți per porție. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă de la Taste of Home necesită căței de usturoi, roșii conservate, orez și oregano. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a ajuns la fața locului. Cu un scor de lingură de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Medley de legume cu ierburi, Medley de mazăre cu ierburi și Medley de legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Galben Dulce Mediu1 Ardei Galben Dulce Mediu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Se adauga vinetele, dovlecelul, ceapa, ardeiul galben si usturoiul; gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați roșiile, orezul, 1/2 cană de brânză, bulionul și condimentele; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
6
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 30 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista