Medjool Pilaf
Pilaf Medjool ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 373 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de cardamom măcinat, ceapă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Medjool Data Pecan Pie, Curmale Medjool Umplute Cu Brânză, și Lemony Medjool data și Scones de rodie (cu conținut scăzut de grăsimi!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu, amestecați migdalele adesea până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Se toarnă din tigaie și se rezervă.
Adăugați untul și ceapa în tigaie. Se amestecă ocazional până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute. Între timp, groapă și se taie 1/2 datele.
Tăiați curmalele rămase pe lungime în felii de 1/2 inch lățime; aruncați gropile.
Adăugați orez în ceapă. Se amestecă des până când orezul este opac, aproximativ 4 minute.
Adăugați chimen, ghimbir și cardamom; se amestecă cu 1 minut mai mult.
Adăugați 1/2 linguriță sare, bulion și curmale tocate. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe, amestecând ocazional, până când orezul este fraged pentru a mușca, aproximativ 15 minute.
Se amestecă mazărea și se gătește doar până când sunt fierbinți, 1 până la 2 minute.
Se toarnă pilaf într-un castron și se acoperă decorativ cu curmale feliate și migdale.
Adăugați mai multă sare după gust.