Medjool Pilaf

Medjool Pilaf
Pilaf Medjool ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 373 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de cardamom măcinat, ceapă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Medjool Data Pecan Pie, Curmale Medjool Umplute Cu Brânză, și Lemony Medjool data și Scones de rodie (cu conținut scăzut de grăsimi!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu, amestecați migdalele adesea până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă din tigaie și se rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați untul și ceapa în tigaie. Se amestecă ocazional până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute. Între timp, groapă și se taie 1/2 datele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
DateDate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Tăiați curmalele rămase pe lungime în felii de 1/2 inch lățime; aruncați gropile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
5
Adăugați orez în ceapă. Se amestecă des până când orezul este opac, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Adăugați chimen, ghimbir și cardamom; se amestecă cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
7
Adăugați 1/2 linguriță sare, bulion și curmale tocate. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe, amestecând ocazional, până când orezul este fraged pentru a mușca, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
DateDate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Se amestecă mazărea și se gătește doar până când sunt fierbinți, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
9
Se toarnă pilaf într-un castron și se acoperă decorativ cu curmale feliate și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Adăugați mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista