Medalioane de vită cu sos proaspăt de hrean

Medalioane de vită cu sos proaspăt de hrean
Medalioane de carne de vită cu sos de hrean proaspăt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,59 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 341 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime per portie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți oțet de vin de orez, piper cayenne, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Medalioane de vită cu sos de coniac, Medalioane de vită cu sos de vin de Porto, și Medalioane de vită cu crustă de ierburi cu sos de Zinfandel-șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați roșiile cherry într-un bol și condimentați cu piper negru, sare și zahăr. Se amestecă oțetul de vin de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea aproximativ 15 minute pentru a lăsa aromele să se amestece.
3
Se amestecă 2 linguri de hrean în creme fraiche într-un castron mic; condimentează cu 1/2 linguriță de sare. Refrigerați până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se taie fripturi în jumătate peste cereale și lira fiecare bucată la aproximativ 3/8 inch grosime. Condimentează fiecare parte generos cu sare, piper negru și un vârf de piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Așezați fripturile pe o suprafață de lucru și presărați ușor fiecare bucată cu făină. Puneți făina în carne. Repetați pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Lăsați carnea să se odihnească 10 minute pentru a lăsa făina să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Așezați o tigaie grea la foc mediu-mare, turnați ulei vegetal și încălziți până când sunt vizibile mici șuvițe de fum care se ridică din ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Puneți fripturile în uleiul fierbinte (carnea ar trebui să sfârâie) și căutați până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Când vedeți că sucurile de vită se acumulează pe suprafața cărnii, răsturnați și rumeniți cealaltă parte, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se odihnească aproximativ 2 minute.
10
Se toarnă excesul de ulei din tigaie și se toarnă apă în tigaie. Răzuiți și dizolvați orice sucuri de carne rumenite din fundul tigaiei; continuați să gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se toarnă sucurile de tigaie peste roșii și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Împărțiți aproximativ jumătate din amestecul de roșii cu suc pe porție în fundul a 2 farfurii mari de supă. Completați fiecare cu 2 medalioane de vită și o lingură de cremă de hrean. Încingeți aproximativ 1/2 linguriță de hrean peste fiecare porție și acoperiți cu aproximativ 1 linguriță de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista