Medalioane de vită cu sos proaspăt de hrean

Medalioane de carne de vită cu sos de hrean proaspăt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,59 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 341 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime per portie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți oțet de vin de orez, piper cayenne, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Medalioane de vită cu sos de coniac, Medalioane de vită cu sos de vin de Porto, și Medalioane de vită cu crustă de ierburi cu sos de Zinfandel-șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați roșiile cherry într-un bol și condimentați cu piper negru, sare și zahăr. Se amestecă oțetul de vin de orez.
Lăsați să stea aproximativ 15 minute pentru a lăsa aromele să se amestece.
Se amestecă 2 linguri de hrean în creme fraiche într-un castron mic; condimentează cu 1/2 linguriță de sare. Refrigerați până când este necesar.
Se taie fripturi în jumătate peste cereale și lira fiecare bucată la aproximativ 3/8 inch grosime. Condimentează fiecare parte generos cu sare, piper negru și un vârf de piper cayenne.
Așezați fripturile pe o suprafață de lucru și presărați ușor fiecare bucată cu făină. Puneți făina în carne. Repetați pe cealaltă parte.
Lăsați carnea să se odihnească 10 minute pentru a lăsa făina să adere.
Așezați o tigaie grea la foc mediu-mare, turnați ulei vegetal și încălziți până când sunt vizibile mici șuvițe de fum care se ridică din ulei.
Puneți fripturile în uleiul fierbinte (carnea ar trebui să sfârâie) și căutați până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Când vedeți că sucurile de vită se acumulează pe suprafața cărnii, răsturnați și rumeniți cealaltă parte, încă aproximativ 2 minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se odihnească aproximativ 2 minute.
Se toarnă excesul de ulei din tigaie și se toarnă apă în tigaie. Răzuiți și dizolvați orice sucuri de carne rumenite din fundul tigaiei; continuați să gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă sucurile de tigaie peste roșii și se amestecă pentru a se combina.
Împărțiți aproximativ jumătate din amestecul de roșii cu suc pe porție în fundul a 2 farfurii mari de supă. Completați fiecare cu 2 medalioane de vită și o lingură de cremă de hrean. Încingeți aproximativ 1/2 linguriță de hrean peste fiecare porție și acoperiți cu aproximativ 1 linguriță de arpagic.