Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină Cu Salsa De Roșii-Porumb

Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină Cu Salsa De Roșii-Porumb
Medalioane de porc învelite în Bacon cu Salsa de roșii-porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,81 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 412 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână pudră de chili ancho, filete de porc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Rețete similare includ Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină, Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină La Grătar, și Medalioane Picante de porc cu Salsa roșie-portocalie.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc în felii de 8 (3 inci grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Așezați carnea, tăiați părțile în sus, între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 2 inci, folosind un sucitor sau o parte plană a unui ciocan de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Bateți împreună uleiul de măsline și următoarele 3 ingrediente. Frecați amestecul uniform peste carnea de porc; acoperiți și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Bacon cu microunde la maxim 2 minute sau până când slănina este parțial gătită. Înfășurați părțile laterale ale fiecărei felii de porc cu 1 felie de slănină și fixați-o cu o culegere de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Aprindeți 1 parte a grătarului, încălzind la foc mediu-mare (350 până la 400); lăsați cealaltă parte neluminată. Aranjați carnea de porc peste partea luminată; grătar, acoperit cu capac de grătar, 5 minute pe fiecare parte. Mutați carnea de porc în partea neluminată; grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 30 până la 35 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Lăsați să stea 10 minute.
7
Se servește cu Salsa de roșii-porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dientes De AjoDientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista