Medalioane De Porc Învelite Cu Prosciutto

Medalioane De Porc Învelite Cu Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc învelite cu Prosciutto. Această rețetă servește 2. O porție conține 407 calorii, 41G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, șuncă delicioasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de porc la grătar cu prosciutto învelit cu sparanghel, Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină, și Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Se toarnă 1/3 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider pentru cel puțin 2 ore. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Scurgeți și aruncați marinada din carne de porc. Înfășurați o fâșie de prosciutto în jurul fiecărei felii de porc. Într-o tigaie mare, carne de porc maro pe ambele părți în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați într-o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 3-4 in. de la căldură timp de 3 minute. Întoarceți; se fierbe cu 3-5 minute mai mult sau până când sucurile curg limpede, ungând frecvent cu 3 linguri de marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și marinada rămasă până la amestecare. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista