Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc învelite cu Prosciutto. Această rețetă servește 2. O porție conține 407 calorii, 41G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, șuncă delicioasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de porc la grătar cu prosciutto învelit cu sparanghel, Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină, și Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Se toarnă 1/3 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider pentru cel puțin 2 ore. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Scurgeți și aruncați marinada din carne de porc. Înfășurați o fâșie de prosciutto în jurul fiecărei felii de porc. Într-o tigaie mare, carne de porc maro pe ambele părți în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați într-o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 3-4 in. de la căldură timp de 3 minute. Întoarceți; se fierbe cu 3-5 minute mai mult sau până când sucurile curg limpede, ungând frecvent cu 3 linguri de marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și marinada rămasă până la amestecare. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
6
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ