Medalioane De Porc Învelite Cu Prosciutto

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc învelite cu Prosciutto. Această rețetă servește 2. O porție conține 407 calorii, 41G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, șuncă delicioasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de porc la grătar cu prosciutto învelit cu sparanghel, Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină, și Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente.
Se toarnă 1/3 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider pentru cel puțin 2 ore. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru ungere.
Scurgeți și aruncați marinada din carne de porc. Înfășurați o fâșie de prosciutto în jurul fiecărei felii de porc. Într-o tigaie mare, carne de porc maro pe ambele părți în ulei.
Transferați într-o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 3-4 in. de la căldură timp de 3 minute. Întoarceți; se fierbe cu 3-5 minute mai mult sau până când sucurile curg limpede, ungând frecvent cu 3 linguri de marinată rezervată.
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și marinada rămasă până la amestecare. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Se servește cu carne de porc.