Medalioane De Porc Sake De Susan
Medalioanele de porc din sake de susan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 340 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți filet de porc, ceapă verde, Vin de gătit sake și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin ai putea urma acest curs principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Summer sake Sangria: un cocktail de sake ușor și răcoritor, Sake - somon Sockeye aburit cu unt de Sake, și Rom Și Sake Și Mere Și Petrecere! O De Dragul Zilei Naționale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați vinul de gătit sake, zahărul, uleiul de susan și amidonul de porumb. Se amestecă pentru a dizolva amidonul de porumb; deoparte.
Tăiați carnea de porc în felii de 1/2 inch; condimentează cu sare și piper după gust. Apăsați jumătate din semințele de susan pe o parte a fiecărui medalion. Topiți untul în tigaie de 12 inci. Gatiti carnea de porc, cu semintele in jos, la foc mediu-mare pana se rumeneste usor, aproximativ 8 minute. În timp ce gătiți, apăsați semințele de susan rămase pe vârfurile medalioanelor. Întoarceți-vă și continuați să gătiți 4-6 minute. Creșteți căldura la mare, adăugați sosul și gătiți 2 minute sau până când sosul se bulează și se îngroașă ușor.
Serviți medalioane de porc stropite cu sos de sake.
Se presară cu orice semințe de susan rămase și ceapă verde.