Medalioane de porc cu sos Whisky-Cumberland și Haricots Verts

Medalioane de porc cu sos Whisky-Cumberland și Haricots Verts
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc cu sos Whisky-Cumberland și Haricots Verts. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 269 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de whisky scoțian, sare kosher, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de porc cu sos Cumberland, Burns Night La Cuptor Highland Haggis Cu Sos Whisky Cumberland, și Piept de pui la cuptor cu sos de vin alb Dijon și Haricots Verts pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut sau până când se încălzește bine; puneți amestecul deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper uniform pe ambele părți ale cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
5
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați amestecul de whisky în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Gătiți haricots verts conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
9
Combinați haricots verts, unt, restul de 3/8 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper într-un castron mediu; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
UntUnt
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Locul 3 medalioane de porc și 4 uncii haricots verts pe fiecare din 4 plăci; top carne de porc cu 1 lingura sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Haricots VertsHaricots Verts
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista