Medalioane de porc cu sos de rodie usturoi-ghimbir

Medalioane de porc cu sos de rodie usturoi-ghimbir
Medalioane de porc cu sos de rodie usturoi-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de apă, coriandru, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Medalioane de porc cu sos de rodie-cireș, Medalioane de filet de porc cu ghimbir Chinezesc și sos de lămâie, și Medalioane de porc cu sos de usturoi-căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adauga carnea de porc; sigiliu și marinat în frigider 2 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
4
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați carne de porc; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
8
Se toarnă marinata rezervată peste carnea de porc. Înfășurați mânerul tăvii cu folie; coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
9
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Tăiați transversal în 8 bucăți.
11
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb, amestecând bine cu un bici. Aduceți marinada la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
MarinadaMarinada
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Adăugați amestecul de amidon de porumb la marinată; gatiti 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
MarinadaMarinada
SosSos
13
Se servește peste carne de porc; se presară cu cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista