Medalioane de porc cu sos de rodie usturoi-ghimbir
Medalioane de porc cu sos de rodie usturoi-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de apă, coriandru, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Medalioane de porc cu sos de rodie-cireș, Medalioane de filet de porc cu ghimbir Chinezesc și sos de lămâie, și Medalioane de porc cu sos de usturoi-căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Adauga carnea de porc; sigiliu și marinat în frigider 2 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând marinada.
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și făină.
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Se toarnă marinata rezervată peste carnea de porc. Înfășurați mânerul tăvii cu folie; coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Tăiați transversal în 8 bucăți.
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb, amestecând bine cu un bici. Aduceți marinada la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de amidon de porumb la marinată; gatiti 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand constant.
Se servește peste carne de porc; se presară cu cilantro.