Medalioanele de porc cu sos de cremă de Brandy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,68 USD pe porție. O porție conține 891 calorii, 39G de proteine, și 44G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Medalioane de porc Pecan cu cremă Cambodzola, Medalioane de porc cu sos de coacăz roșu, și Medalioane de porc cu sos Cumberland pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiti linguine conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, aplatizați feliile de porc la 1/4-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
2
Așezați făina într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Adăugați carne de porc, câteva bucăți la un moment dat și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, gătiți carnea de porc în ulei și 2 linguri de unt în loturi timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
În aceeași tigaie, sotează ciupercile și ceapa în untul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
7
Adăugați smântână, coniac, cimbru, muștar, sare, piper și cayenne. Aduceți la fierbere; gătiți până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Scurgeți linguina. Se amestecă roșiile în amestecul de sos; se adaugă carnea de porc și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ