Medalioane de porc cu oțet Balsamic și capere
Medalioane de porc cu oțet Balsamic și capere este un fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 256 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, coajă de lămâie, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Rețete similare includ Medalioane de porc cu oțet Balsamic și capere, Verdeață înăbușită cu usturoi cu oțet Balsamic și capere, și Medalioane de porc cu lămâie și capere.
Instrucțiuni
Așezați făina, sarea de usturoi și piperul într-o pungă de plastic. Se agită pentru a se amesteca, se adaugă bucățile de filet de porc și se agită din nou pentru a acoperi. Scuturați excesul de făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti medalioanele de porc in uleiul incins pana se rumenesc pe ambele parti, 2 pana la 3 minute pe fiecare parte.
Se toarnă oțetul balsamic și bulionul de pui. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu și se fierbe până când carnea de porc nu mai este roz în centru, 3 până la 4 minute.
Scoateți carnea de porc într-un platou de servire, apoi amestecați coaja de lămâie și caperele în sosul care fierbe. Continuați să fierbeți până când sosul s-a îngroșat până la consistența dorită.