Medalioane de porc cu oțet Balsamic și capere

Medalioane de porc cu oțet Balsamic și capere
Medalioane de porc cu oțet Balsamic și capere este un fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 256 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, coajă de lămâie, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Rețete similare includ Medalioane de porc cu oțet Balsamic și capere, Verdeață înăbușită cu usturoi cu oțet Balsamic și capere, și Medalioane de porc cu lămâie și capere.

Instrucțiuni

1
Așezați făina, sarea de usturoi și piperul într-o pungă de plastic. Se agită pentru a se amesteca, se adaugă bucățile de filet de porc și se agită din nou pentru a acoperi. Scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Sare De UsturoiSare De Usturoi
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti medalioanele de porc in uleiul incins pana se rumenesc pe ambele parti, 2 pana la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă oțetul balsamic și bulionul de pui. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu și se fierbe până când carnea de porc nu mai este roz în centru, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Supă De PuiSupă De Pui
Carne De PorcCarne De Porc
4
Scoateți carnea de porc într-un platou de servire, apoi amestecați coaja de lămâie și caperele în sosul care fierbe. Continuați să fierbeți până când sosul s-a îngroșat până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CapereCapere
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista