Medalioane de porc acoperite cu brânză de capră și compot de scorțișoară de stafide de mere

Medalioane de porc acoperite cu brânză de capră și compot de scorțișoară de stafide de mere
Medalioane de porc acoperit cu brânză de capră și mere stafide scorțișoară compot necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 509 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de medalioane de carne de porc, ulei de canolan, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Rulou de scorțișoară de vanilie bebeluș olandez cu compot de Bourbon de mere și glazură de brânză cremă, Scorțișoară Măr Și Brânză De Capră Crostini, și Pui cu brânză de capră cu scorțișoară și mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți medalioanele de porc cu amestec de făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
2
Încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare într-o tigaie mare și căutați carnea de porc pe ambele părți până când crusta devine maro aurie, aproximativ 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Roșu Fresno (7 Sau 8 Ardei Iute)Ardei Iute Roșu Fresno (7 Sau 8 Ardei Iute)
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Scoateți-l într-un loc cald și lăsați să se odihnească.
4
Se toarnă cea mai mare parte a uleiului din tigaie, lăsând doar o acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Adăugați merele și stafidele și sotati timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
6
Adăugați stocul de vițel și scorțișoara. Rotiți untul în amestecul de mere pentru a face un compot de mere dulce și sărat. Puneți niște compot de mere în centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De VițelStoc De Vițel
Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)
CompotCompot
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
7
Așezați 2 medalioane de porc deasupra merelor și lingurați puțin mai mult compot deasupra cărnii de porc. Zdrobiți brânza și așezați deasupra merelor, astfel încât căldura lor să topească încet brânza și apoi să servească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
CompotCompot
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista