Medalioane de porc acoperite cu brânză de capră și compot de scorțișoară de stafide de mere
Medalioane de porc acoperit cu brânză de capră și mere stafide scorțișoară compot necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 509 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de medalioane de carne de porc, ulei de canolan, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Rulou de scorțișoară de vanilie bebeluș olandez cu compot de Bourbon de mere și glazură de brânză cremă, Scorțișoară Măr Și Brânză De Capră Crostini, și Pui cu brânză de capră cu scorțișoară și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți medalioanele de porc cu amestec de făină, scuturând excesul.
Încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare într-o tigaie mare și căutați carnea de porc pe ambele părți până când crusta devine maro aurie, aproximativ 5 până la 8 minute.
Scoateți-l într-un loc cald și lăsați să se odihnească.
Se toarnă cea mai mare parte a uleiului din tigaie, lăsând doar o acoperire.
Adăugați merele și stafidele și sotati timp de 3 până la 4 minute.
Adăugați stocul de vițel și scorțișoara. Rotiți untul în amestecul de mere pentru a face un compot de mere dulce și sărat. Puneți niște compot de mere în centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii.
Așezați 2 medalioane de porc deasupra merelor și lingurați puțin mai mult compot deasupra cărnii de porc. Zdrobiți brânza și așezați deasupra merelor, astfel încât căldura lor să topească încet brânza și apoi să servească.