Coacerea Pâinii: Chifle De Cartofi Dulci
Dacă 33 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., coacerea pâinii: chiflele de cartofi dulci ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 30 de porții cu 115 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, cartofi instant, drojdie instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coacerea pâinii: chifle de arțar și cartofi dulci, Coacerea Pâinii: Chifle Dulci, și Coacerea Pâinii: Pâine Cu Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Combinați zerul (sau apa), zahărul și drojdia în castron dacă mixerul dvs. de stand. Puneți deoparte până când este plin de viață și cu bule, aproximativ 10 minute.
Adăugați făina de pâine, făina de cartofi dulci și piureul instant. Frământați cu cârligul de pâine până când amestecul este neted și elastic.
Adăugați sarea și uleiul de măsline și continuați să frământați până când ambele sunt complet încorporate.
Formați aluatul într-o bilă, stropiți cu puțin ulei de măsline. Întoarceți-l în castron. se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte să crească până se dublează, aproximativ o oră.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Când aluatul a crescut, frământați-l scurt, apoi împărțiți-l în 30 de bucăți. Formați fiecare bucată într-o bilă și așezați-le pe foaia de copt pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Scoateți folia de plastic și coaceți până se rumenesc frumos, aproximativ 25 de minute.