Medaillons de porc curry este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 238 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână banane, ceapă verde, filete de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare includ Burgeri De Porc Curry, Tocană De Porc Curry, și Burgeri De Porc Curry.
Instrucțiuni
1
Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați banana și scorțișoara; sotati 5 minute sau până devin aurii, aruncând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
(carton Bloc)
3
Transferați într-un castron și păstrați-l cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Înghețați parțial filetele; tăiați grăsimea din filete.
5
Tăiați filetele în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inci. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
7
Adăugați jumătate de carne de porc și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scurgeți; puneți deoparte și păstrați cald. Repetați procedura cu felii de porc rămase. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Combinați 2 linguri de suc de portocale, ceapă verde și ardei roșu în tigaie; amestecați bine. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand constant, 2 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Combinați amidonul de porumb și restul de 1 cană plus 2 linguri de suc de portocale, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
12
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de legume în tigaie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați stafide, pudră de curry și chimen. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând constant, 1 minut. Întoarceți carnea de porc în tigaie și fierbeți încă 3 până la 4 minute sau până când carnea de porc este fragedă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ