MCP Dutch Apple Pie Jam
MCP Dutch Apple Pie Jam ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 80 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 59 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, unt, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Mergând Olandeză: Apple-Spice Lapte Bătut Copil Olandez, Apple Dutch Baby (Sau Clătită Germană Cu Mere), și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine înainte de umplere.
Coaja și miezul merelor; se toacă fin sau se macină fructele. Măsurați 6-1 / 2 căni de fructe preparate în 6 - sau 8-qt. saucepot. Se amestecă apă, stafide, suc de lămâie, scorțișoară și ienibahar.
Se amestecă pectina în fructele preparate în saucepot.
Adăugați unt pentru a reduce spumarea. Aduceți amestecul la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant. Se amestecă zaharurile. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 4 min., amestecând constant.
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
Se toarnă imediat în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Procesați 10 min.
Scoateți borcanele și așezați-le în poziție verticală pe un prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacelor cu degetul. (Dacă capacele izvorăsc înapoi, capacele nu sunt sigilate și este necesară refrigerarea.)