Mckagen carne de vită sacadat
Mckagen carne de vită sacadat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 126 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați aroma de fum lichid, praf de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită Sacadat, Stil Cowboy Carne De Vită Sacadat, Carne De Vită Sacadat, și Cel mai bun sacadat de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul teriyaki, sosul Worcestershire, vinetă balsamică, praf de usturoi, pudră de ceapă, fum lichid, sare și sos fierbinte într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați fâșiile de carne și acoperiți uniform cu marinata. Sigilați și refrigerați 24 de ore.
Preîncălziți un cuptor la 175 grade F (80 grade C). Aliniați o foaie de copt cu folie de aluminiu și așezați un suport de sârmă deasupra.
Scoateți fâșiile de vită din marinată și scuturați excesul de marinată. Aruncați marinada rămasă.
Așezați fâșiile de carne pe grătar și presărați cu piper negru.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este ferm și uscat, cel puțin 3 ore. Lăsați sacadatul să se răcească complet înainte de a-l depozita într-un recipient sigilat.