Mckagen carne de vită sacadat

Mckagen carne de vită sacadat
Mckagen carne de vită sacadat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 126 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați aroma de fum lichid, praf de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită Sacadat, Stil Cowboy Carne De Vită Sacadat, Carne De Vită Sacadat, și Cel mai bun sacadat de vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul teriyaki, sosul Worcestershire, vinetă balsamică, praf de usturoi, pudră de ceapă, fum lichid, sare și sos fierbinte într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați fâșiile de carne și acoperiți uniform cu marinata. Sigilați și refrigerați 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Preîncălziți un cuptor la 175 grade F (80 grade C). Aliniați o foaie de copt cu folie de aluminiu și așezați un suport de sârmă deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Scoateți fâșiile de vită din marinată și scuturați excesul de marinată. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Așezați fâșiile de carne pe grătar și presărați cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este ferm și uscat, cel puțin 3 ore. Lăsați sacadatul să se răcească complet înainte de a-l depozita într-un recipient sigilat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SacadatSacadat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista