Mazăre și ciuperci prăjite cu sos de pește și busuioc
Mazăre și ciuperci prăjite cu sos de pește și busuioc este un fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 149 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de sos de soia, ulei vegetal, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 102 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Mazăre prăjită, ardei gras și ciuperci Shitake, Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde, și Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde.
Instrucțiuni
Combinați sosul de pește, sosul de soia, zahărul și sucul de lămâie într-un castron mic și lăsați-l deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei într-un wok mare la foc mare până la fumat.
Adăugați ciuperci și gătiți, amestecând și aruncând frecvent până se rumenesc pe câteva suprafețe și fierte, aproximativ 5 minute în total.
Adăugați șalotă și usturoi și gătiți, amestecând și aruncând constant, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Transferați ciupercile într-un castron mediu și puneți-le deoparte.
Adăugați uleiul de lingură rămas în wok și reveniți la foc mare până la fumat.
Adăugați mazăre și gătiți, amestecând și aruncând ocazional, până când sunt ușor carbonizate și abia fierte, aproximativ 4 minute. Întoarceți ciupercile la wok. Se amestecă amestecul de sos de pește și se adaugă la wok.
Adăugați busuioc. Gatiti, aruncand si amestecand constant pana cand legumele sunt acoperite cu sos si tigaia pare uscata, cu aproximativ 1 minut mai mult. Condimentează după gust cu sare.