Mazăre verde cu brânză și ierburi
Mazărea verde cu brânză și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 303 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, mazăre, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Tarte cu brânză de mazăre și ierburi, Straturi verzi cu brânză de capră și ierburi, și Fripturi T-Bone cu Garni verzi tocate, roșii fripte cu brânză, măsline și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță mare acoperită la foc mare, aduceți apa și 1/2 linguriță de sare la fierbere.
Adăugați mazărea și gătiți 1 minut pentru congelat și 3 până la 3 1/2 minute pentru proaspăt.
Se ia de pe foc, se scurge într-o strecurătoare și se scufundă imediat mazărea în apă rece ca gheața pentru a opri gătitul.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-un bol de amestecare mediu amestecați împreună oțetul de vin roșu, șalota, sarea și piperul. Stropiți încet uleiul de măsline în timp ce continuați să bateți.
Adăugați mazărea, menta, pătrunjelul și brânza și amestecați pentru a combina. Acoperiți și lăsați să stea la frigider timp de 15 până la 20 de minute înainte de servire.