Mazăre de zăpadă și salată de vită

Mazăre de zăpadă și salată de vită
Mazăre de zăpadă și salată de vită este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru 2,6 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptura de flanc de vită, sucul de lămâie, pudra de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mazăre de zăpadă și salată de vită, Carne de vită cu mazăre de zăpadă, și Carne de vită cu mazăre de zăpadă.

Instrucțiuni

1
Friptură de 4-6 inch. de la căldură timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 170 CP. Se răcește complet. Feliați subțire carnea peste Bob; puneți într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Într-un borcan cu capac etanș, combinați ketchup-ul, uleiul, sucul de lămâie, zahărul brun și condimentele; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Se toarnă peste carne; sigilați punga și întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Adăugați ciupercile, castanele de apă și ceapa. Se da la frigider timp de 8 ore sau peste noapte, rotind ocazional. Chiar înainte de servire, adăugați mazăre de zăpadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Se servește pe salată; garnisiți cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Faire la Fete Cremant de Limoux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Faire la Fete Cremant de Limoux
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista