Mazăre De Susan-Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazărea cu susan-ghimbir. Această rețetă servește 8. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 427 calorii. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, zahăr brun, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Zahăr Snap Mazăre În Sos De Susan, Mazăre verde proaspătă și mazăre Snap de zahăr în sos de susan, și Miere-degete de pui teriyaki cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un wok sau tigaie, încălziți 2 inci de ulei vegetal până când este foarte fierbinte, aproximativ 185°.
Asigurați-vă că mazărea este uscată. Blanch - le în ulei în loturi timp de 30 de secunde.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-un wok separat, încălziți uleiul de susan și sotati ghimbirul, usturoiul, ceapa verde și carnea de porc afumată timp de 4 minute.
Adăugați sosul de soia, oțetul și zahărul brun și aduceți la fierbere.
Amestecați amidonul de porumb și bulionul de pui pentru a dizolva amidonul de porumb; amestecați amestecul în wok până când sosul este îngroșat și limpede. Îndoiți mazărea cu zahăr.
Garnisiți cu Goma neagră (semințe de susan) care au fost prăjite într-o tigaie uscată.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;