Mazăre de câmp și spanac
Mazărea de câmp și spanacul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, mazăre de câmp și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mazăre De Câmp Gătită, Mazăre De Câmp Din Sud, și Mazăre de câmp sudic și Snaps pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant; scoateți slănina, rezervând picături în tigaie. Crumble bacon.
Călește ceapa în picături rezervate în cuptorul olandez 7 până la 8 minute sau până se înmoaie.
Adăugați mazăre de câmp și 2 1/2 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când mazărea este fragedă; se amestecă sare și piper. Se amestecă spanacul; gatiti la foc mediu 3-5 minute sau pana cand spanacul se ofileste.
Presărați fiecare porție cu slănină.
Pregătire: 15 min, gătire: 45 min.
* 1 pachet (16 uncii) mazăre de câmp congelată poate fi înlocuită cu 3 căni de mazăre proaspătă.